Vahva, voimakas ja hyvinvoiva esihenkilö

Vahva, voimakas ja hyvinvoiva esihenkilö -verkkovalmennus

Työnohjauksellinen, valmentava, vuorovaikutuksellinen ja voimavarakeskeinen verkkovalmennus (4 x 90 min.).
Voit osallistua valmennukseen sieltä, missä juuri sillä hetkellä olet.

Kurssin hinta on 890€ + alv / henkilö.

Tapaamiset toteutetaan Zoomin kautta kahden viikon välein työpäivien aikana klo: 8 – 16 välillä. Verkkovalmennus alkaa, kun viisi osallistujaa on ilmoittautunut. Valmennus voidaan toteuttaa tilauksesta saman yrityksen esihenkilöille omana kokonaisuutena. 

Sitovat ilmoittautumiset: anu.ojanpera@aaretonkoulutus.fi tai 050-3390113.

Valmennuksen aiheet:

Oma hyvinvointi ja jaksaminen:

Miten johdat itseäsi ja miten johdat muita? Uudenlainen voimaantuminen lähtee liikkeelle pienistä ajattelutavan ja uskomusten muutoksista. Uudet toimintatavat ovat hämmästyttävän pieniä ja ne voi viedä käyttöön omaan työyhteisöönsä heti.

Palautuminen:

Niin työyhteisössä kuin yhteiskunnassakin, asiat valuvat ylhäältä alaspäin. Oletko miettinyt mitä saapuu paikalle, kun sinä tulet paikalle? On todella merkityksellistä oman jaksamisen ja työyhteisön kannalta, että johtaja voi hyvin! Valmennuksessa kiinnitetään erityistä huomiota omaan palautumiseen ja opitaan uusia keinoja siihen.

Kiireen tunne ja siitä irtipäästäminen:

Kiire on vain tunne ja sitä ei ole pakko tuntea! Lupaan, että valmennuksen jälkeen sinulla on keinoja olla olematta kiireinen ja tämän kaiken tietotaidon voit viedä myös työyhteisöösi!

Vuorovaikutus ja läsnäolo:

Palautteen antaminen ja vastaanottaminen rakentavasti ja läsnäolon ihme. Tulet huomaamaan, kuinka helpoksi kohtaamiset henkilökunnan ja sidosryhmien kanssa tulevat, kun opit olemaan läsnä uudella tavalla. Kurssilla opitaan rakentavan vuorovaikutuksen malli.

Resilienssi ja stressin hallinta:

Sinussa on jo olemassa kaikki ne taidot ja voimavarat, joiden avulla pysyt rauhallisena ja hyvinvoivana
kovemmassakin paineessa sekä palaudut niistä helposti. Tässä valmennuksessa teemme ne sinulle näkyväksi ja
opimme palautumaan jo keskellä stressaavaa tilannetta.

Jakaminen, vuorovaikutus ja ilo:

Työskentelemme jonkin verran ryhmissä ja pareittain. Keskustelulle ja jakamiselle on tilaa ja voit itse määritellä kuinka paljon haluat sitä tehdä. Saat käyttöösi harjoituksia, joita voit hyödyntää valmennusten välissä ja jatkossa työssäsi.

 

Valmentajana toimii kouluttaja, luennoitsija, coach ja työnohjaaja Anu Ojanperä.