Lyhyt biografia

Olen Anu Ojanperä. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, erityisopettaja, työnohjaaja, coach ja NLP-Trainer.

Työkokemusta minulla on 20 vuoden ajalta koulumaailmasta luokanopettajana, erityisluokanopettajana, erityisopettajana ja apulaisrehtorina.

Tällä hetkellä toimin kouluttajana, luennoitsijana, työnohjaajana ja työyhteisövalmentajana Koulutus- ja työhyvinvointipalvelu Äärettömässä, joka on yritykseni.

Kouluttajana ja työnohjaajana olen rohkea, lämminhenkinen, aito ja läsnäoleva. Työskennellessäni ihmisten kanssa panostan erityisesti tunnelman ja ilmapiirin luomiseen, jotta osallistujat voivat aidosti kokea tulevansa nähdyiksi ja kuulluiksi. Haastan uuteen ajatteluun reippaasti, mutta muita arvostaen. Elämänmakuiset, ammatilliset ja monipuoliseen työ- ja opiskeluhistoriaani nojaavat koulutukseni ja työnohjaukseni jäävät elämään ihmisten mieliin.

Olen Suomen Työnohjaajat Ry:n (Story) Keski-Suomen aluekoordinaattori.

storylogo

anu.ojanpera@aaretonkoulutus.fi

Rekisteriseloste!

Ota yhteyttä!